Swype keyboard

Der findes mange forskellige hjælpemidler til ordblinde, og diktering kan være meget brugbar. Derfor er Swype Keyboard, også et rigtig smart værktøj, der nu gør det muligt at dikter på en Android.

Swype Keyboard er et nyt keyboard til din Android, hvor der er muligheden for at diktere ved at trykke på en knap. Herefter kan du bare tale til din Android, og den skriver hvad du gerne vil. Som alt kræver det lidt træning og øvelse, men det kommer meget hurtigt.

Tal tydeligt!

Hvis det er første gang man prøver at diktere er det vigtigt, at man taler tydeligt. Derudover skal man også tale langsommer end normalt, ikke lange pauser. Det er for at give programmet mulighed for at hører de små mellemrum mellem hvert ord, når du taler.

Hvis du vil vide  mere om hjælpemidler fx oplæsning, ordforslag, oversættelse så besøg Ordtavlen

2 replies
 1. Kristina Ambus
  Kristina Ambus siger:

  Hej Jesper
  Jeg har lige prøvet Swype Keyboard, og det er super godt , men jeg vil lige høre dig om man kan slå det til og fra , da jeg gerne vil beholde mit normale tastatur på min Tlf. også slå Swype til når jeg har brug for det ?
  Jeg har siddet og leget med det noget tid nu og kan ikke rigtig få slådet det fra igen.

  Svar
  • Jesper Sehested Jensen
   Jesper Sehested Jensen siger:

   Hej Kristina,
   Jeg går ud fra det er en Android telefon du har? Være det sted hvor du skal skrive, tryk så tastaturet kommer frem. Oppe i venstre hjørne kommer der nu et lille tastatur frem, træk ned og så kan du vælge “vælg indtastningsmetode” og vælg det ønskede tastatur.
   Mvh
   Jesper Sehested Jensen

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *