Det er rart at gå der

Da jeg startede i 0. klasse, havde jeg svært ved at læse og stave. På min gamle skole har man ikke sådan noget rigtigt hjælp, kun en ”hjælpelærer”, man kom til 1-2 gange om ugen. Hun var meget sur og var ikke sød. Hun sagde bare alt det, man gjorde galt og ikke alt det gode, man gjorde. Og sagde bare, at man ikke ville blive til noget.

Jeg havde haft det svært i meget af 6. klasse, så cirka lidt længere inde i 6. klasse, spurgte min klasselærer, om ikke det ville være en god ide med en ordblindetest.

Du er ikke ordblind …

”Hjælpelæreren” sagde, at jeg ikke skulle have ordblindetest, for det lignede ikke, at jeg var ordblind. Selv om jeg tror mange andre lidt mere kompetente folk, ville have set, at jeg var ordblind.

Der var 2 andre end mig, der havde det svært ved at stave. Den ene hed C. Og en anden hed M. Vi havde fået en pc i 3.- 4. Klasse. Men vi fik ikke sådan rigtig lov til at bruge pc’en. Skulle faktisk mene, at vi fik taget den hurtigt fra os – husker ikke hvorfor. Men C flyttede skole i 4.

Vi havde en lærer, som vi havde fået i 1. og vi havde hende til 3. klasse. Så i 4. fik vi en ny lærer. Hun var ikke helt normal. En gang, da en dreng larmede, gik hun hen med sine hænder og gjorde som en kat og faktisk hvæsede ad ham!!!

Og det værste var, at hun ikke gjorde det for at være sjov. Vi synes alle, hun var lidt hippie. Hun havde os i i cirka 7 måneder, så sagde hun op.

SÅ fik vi en der hed M. Det var ham, der fik fat i en ordblindetest til mig. Han var en ok lærer.

Men i 6. fik vi en ny lærer, der hed R. Hende havde vi i cirka 8 måneder, men så valgte hun at sige op, fordi hun ville arbejde med børn, der havde det svært derhjemme.

Jeg var flyttet skole, da de fik en ny lærer, der hed L. Så man kan godt sige, at vi fik virkelig mange nye lærere.

Glad for at komme ind!Læsecentret på Nordstjerneskolen

Jeg var meget heldig at komme ind i Læsecenteret. Hvis det var rigtigt, skulle jeg første have været kommet ind i 7. Men så var jeg heldig, at en anden elev var blevet så god, at hun kunne komme ud af Læsecenteret. Så fik jeg plads og jeg var meget glad for, at jeg kom ind, for jeg havde fået at vide, at det var svært at få plads i Læsecenteret. Jeg er blevet meget mere glad her på Nordstjerneskolen.

Begge min søstre er også flyttet væk fra den gamle skole. Min bror går der stadig. Han har også fået nogle gode lærere. Alle de lærere, vi har haft, har ikke været så gode og har ikke kunne styre ballade-drenge.

Min far er også ordblind men han staver ok. Han skriver meget, når han laver tilbud. Jeg har fået nogle gode lærere her på Nordstjerneskolen. Heldigvis har jeg ikke været igennem så meget, som mange andre, jeg kender, har.

Jeg kan også mærke, at jeg bliver bedre og bedre. Det er heller ikke så tungt mere at skulle lave opgaver. Og jeg synes, det går godt i Læsecentret. Og i 7.G – det er fedt. Det er også fedt at havde fået engelsk i 7.G. Jeg synes, at det er rart at være i Læsecentret.

Skrevet af OO

Du kan også læse JM historie – Mere tryg og mindre genert [1|8] 

Du kan også læse OM historie – Jeg havde ingen selvtillid [2|8] 

Du kan også læse SB historie – Min lærer sagde, jeg bare var doven [3|8] 

Du kan også læse JP historie – Socialt kan det være svært! [4|8] 

Du kan også læse LC historie – Jeg kan sidde og bevæge mine ben [5|8] 

Du kan også læse JP historie – Socialt kan det være svært! [6|8] 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *