Historie fra andre ordblinde

læsning for mit barn
,

En unormal vej ind i litteraturens verden…

Når mine klassekammerater læste tykke bøger med spændende historier, kunne jeg gå hen til hylden med børnebøger. For mig gjaldt det om at prøve at bruge så lang tid som muligt på at bladre igennem forsiderne, for så var der mindre…
Faldskærm
,

Rasmus’ spring

Rasmus´ spring. Skrevet af Rasmus og Kirsten
Ordblindhed kan godt føre til noget positivt!

Ordblindhed kan godt føre til noget positivt!

Af Majken Andersen, Kandidat It, Læring og Organisatorisk omstilling. Jeg er en af dem der er så ”heldig”, at jeg har vist siden 4. klasse, at jeg er ordblind. Det gjorde ikke min skolegang nemmer, men det ville være en kedelig…
Undskyld ikke fordi du er ordblind!
Ordblindetekst

Dr. med. og ordblind

Skrevet af Arne Sloth Kristoffersen - Arnesk.dk