Historie fra andre ordblinde

Faldskærm
,

Rasmus' spring

Rasmus´ spring. Skrevet af Rasmus og Kirsten
Ordblindhed kan godt føre til noget positivt!

Ordblindhed kan godt føre til noget positivt!

Af Majken Andersen, Kandidat It, Læring og Organisatorisk omstilling.Jeg er en af dem der er så ”heldig”, at jeg har vist siden 4. klasse, at jeg er ordblind. Det gjorde ikke min skolegang nemmer, men det ville være en kedelig…
Undskyld ikke fordi du er ordblind!
,

Stå ved dig selv og din ordblindhed

Skrevet af Cathrine - Ordblindestuderende.dk 
Ordblind - Ikke dum og doven
Ordblindetekst

Dr. med. og ordblind

Skrevet af Arne Sloth Kristoffersen - Arnesk.dk
Ordblind på papir

Men de ser mig først og fremmest som ordblind

Jeg har fået en mail fra Birgit Ø. Hun har arbejdet som ordblindekonsulent med nu gået på pension. Det betyder dog ikke hun er stoppet med, at interessere sig for ordblindhed. Hun har skrevet det her digt om livet som ordblind.Birgit…