Jeg blev mobbet

Jeg gik i min børnehave, da jeg fik at vide, at jeg havde dårlig korttidshukommelse, så jeg gik til børnepædagog og fik hjælp. Derefter kom jeg i Paraplyen, som ligger i Græsted. Paraplyen er et sted, hvor små børn bliver hjulpet med deres sprogproblemer.

Jeg kan huske, at vi legede forskellige lege som handlede om sprog. Vi legede fx en leg, hvor man skulle gentage de ord, som en af de andre børn sagde. Men når min mor gik fra mig, talte jeg flydende og sagde, at jeg ville ringe til 911.

Jeg blev mobbet

Så kom jeg i skole. Jeg startede i 0. klasse på en folkeskole i Gribskov kommune, og mine lærere hed A og U. Min bedste lærer hed L. Hende havde jeg i 2. klasse. Desværre fik jeg en ny lærer i 3. klasse, og det var jeg ked af.

Min nye lærer hed J, og hende kunne jeg ikke lide. Det var jo ikke så nemt for mig. Jeg blev mobbet tit, og så var jeg ikke så meget til time. I 1., 2. og 3. klasse gik jeg også til RR (Reading Recovery).

Det var sjovt, men nogle gange var det ikke lige så nemt, fordi jeg synes, at det var svært for mig. Jeg var træt og dårlig. Men der var nogle som jeg kendte, som hed N, M og N. De gik både i min klasse og til RR. Det var da godt, at kende nogen.

Bruge computere til skolearbejdet

Så gik der nogle måneder og også et par år, og så kom jeg på en ny skole, da jeg kom i 3. klasse. Den nye skole hedder Nordstjerneskolen. Det gik godt i et par dage, fordi jeg ikke skulle lave så meget, men så gik det dårligt.

3 år senere kom jeg i et sted, der hed Læsehulen. Det er et sted hvor man får hjælp til dansk og der gik nogen andre, som jeg kendte. De hed T og N. Det er dem, som jeg kan huske. Og så senere kom jeg i 7.M.

Vi er i gang med at skrive en avis, hvor vi kan vinde 25.000 kr til klassen. Vi håber, at vi vinder pengene, så kan vi tage en tur til et sted. Men grunden til at jeg valgte M-klassen er, at vi skulle bruge computere til skolearbejdet, og det vil hjælpe mig med det. Og jeg går i klasse sammen med to fra Læsecenteret, og det er lige meget. Så nu er jeg i Læsecenteret.

Skrevet af NJ

Du kan også læse JM historie – Mere tryg og mindre genert [1|8] 

Du kan også læse OM historie – Jeg havde ingen selvtillid [2|8] 

Du kan også læse SB historie – Min lærer sagde, jeg bare var doven [3|8] 

Du kan også læse JP historie – Socialt kan det være svært! [4|8] 

Du kan også læse LC historie – Jeg kan sidde og bevæge mine ben [5|8] 

Du kan også læse JP historie – Socialt kan det være svært! [6|8] 

Du kan også læse OO historie – Det er rart at gå der [7|8] 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *