Heytell

En talende SMS?

Telefonen har altid været kendt ved at man kan snakke med hinanden direkte, nu og her. Sms har derimod sine fordele, ved at man kan sende noget, og den anden person, behøver ikke at kigge på det lige med det samme. Dette har dog sine ulemper, for en ordblind, fordi det kan være svært at sende en sms pga. stavning, og måske derfor bliver indholdet ikke som man ønsker.

Dette er der heldigvis en løsning på med en smartphone, fordi i dag er det muligt ved hjælp af HeyTell, som findes til Android, iPhone og Windows Phone og downloadet flere millioner gange. Her kan man sende lydbeskeder på op til 30 sekunder, som har det bedste af begge verdener! Det er let, fordi man bare taler, som ved normal samtale og modtagerne behøver ikke at tjekke beskeden, lige med det samme.

Dette kan gøre livet lettere for familier med ordblindhed. Hvis alle i en familie, har HeyTell på deres smartphone, kan familien sende lydbeskeder til hinanden, hvor den ordblinde ikke er dårligere stillet end andre. Derudover kan du få dine bedste venner til også at downloade HeyTell, som er gratis.

Der findes mange andre muligheder til smartphone som fx Tale til Tekst  og andre chatmuligheder. Her kan der stadigvæk ske fejl, som ikke ville have opstået med HeyTell. Det er vigtigt at man finder den løsning der passer bedst til en.

Hvis du vil vide meget mere om hjælpemidler (oplæsning, ordforslag og oversættelse). til ordblinde, så er tjek Ordtavlen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *