Mand på bjergtop

Invester tid, og få det mange gange igen

Dette er en ting der gælder mange steder i livet, men også inden for ordblindhed giver det mening at tænke på denne måde. Jeg tror ikke jeg er alene når jeg skriver dette, jeg har haft CD-ORD, men aldrig rigtigt fået det brugt.

Jeg fik CD-ord for mange år siden (10 år, tror jeg), og jeg fik lidt undervisning i brugen af det, hvilken var fint nok. Men når jeg så kom hjem var jeg ikke altid så god til at få det brugt, fordi det var langsom og irriterende på nogle områder. Derfor gik jeg væk for brugen af det, hvilken set tilbage nok var dumt, fordi det kunnen have hjulpet mig, dengang.

For nogle år siden købte jeg programmet igen, fordi jeg tænkte nu var det nok blevet bedre og løst de problemer jeg havde. Dette var ikke helt tilfældet, i stedet bruger jeg Google toolbar. Men hvis man ser bort for det, var det største problem, at jeg nu havde glemt hvordan det skulle bruges, og havde ikke mulighed for lige at finde ud af, hvor jeg kunnen få hjælp.

Dette kunne jeg nok godt have fundet et sted, men jeg var ikke parat til at investerer den tid i det, fordi der var så meget andet af se til. Dette tro jeg ikke, at jeg er den eneste der har oplevet. Problemet er med så meget  andet, at man først må øve sig, før man kan få det fulde ud af ens hjælpemidler (oplæsning, tale til tekst og ordforslag).

Over bjergtoppen

Så kan det godt være at det tager en dag at lære, men det kan måske spare en for 5 dage i fremtiden, så er det jo givet godt ud! Derfor skal man prøve, at ændre sit syn på det og tænke på det, som en investering der kan give en rigtig meget igen, på lang sigt.

Så kan man tænke, at dette er let nok at sige, og det er det også, men hvis man lige stoppe op og tænker over det i 5 minutter, når man sidder med et hjælpemiddel der driller, så kan det være det giver, en lidt ny energi, så man lige kan komme over den lille bjergtop, man står over for.

Jeg håber dette indlæg, vil ligge i baghovedet, næste gang du står og kigger på bjergtoppen og tænker, har jeg energi til at kommer op over! Når du er kommet op over, så del gerne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *