Net Dating og kærlighed -

Netdating som ordblind?

Jeg har for noget tid siden snakke med nogle venner omkring netdating, og her kom vi ind på hvordan dette ville være, når man er ordblind. Der er kun en måde, at finde ud af dette på, og det  ved at prøve, så det har jeg gjort.

Til netdating, skal man skrive en profiltekst, hvor man beskriver sig selv, og her støder man på første problem. Denne profiltekst skaber problemer for mange, fordi hvordan skal man “sælge” sig selv på den rigtige måde. Som ordblind er der også problemet med at stave forholdsvis rigtig, så folk ikke tror man er doven (ikke det bedste signal at sende), fordi der er mange stavefejl, da man ikke lige starter med, at skrive man er ordblind.

Heldigvis findes der mange hjælpemidler fx oplæsning, ordforslag, tale til tekst, som kan hjælpe dig i dag

Allerede her kan man opleve så store problemer at man stopper og tænker, det kommer ikke til at gå. Men der er en anden løsning, som måske kan være lidt grænseoverskridende, at spørge en ven om hjælp. Det kan være svært fordi man tænker, skal en anden læse omkring mit “kærlighedsliv”. Jeg valgte denne løsning fordi ellers var jeg ikke kommet videre. Jeg fik hjælp til, at få min profiltekst rettet igennem, så jeg kunne oprette  en profil.

Skriv til folk!

Så kommer næste skridt, at skrive til nogen (Det er stadigvæk mændene, der skal skrive til kvinderne i denne verden). Jeg har oplyst på min profil at jeg ikke var til lange mail, og ville hellere mødes ude i virkeligheden. Jeg prøvet at skrive til forskellige, men uden hjælp fra andre til at stave, så det blev meget korte mail, fordi så ville der være mindre fejl!

Som i virkeligheden, er der folk der ikke er interesseret, så det var selvfølgelig ikke alle der svaret tilbage, men der var lidt. Jeg skrev til dem omkring vi ikke skulle mødes, meget uformelt, for at se tingene ad, og det var de friske på.

Så langt så godt, men der kan stadigvæk opstå problemer. Forskellige mennesker har forskellige måder at skrive på, og derfor misforstod jeg hvad den anden person havde skrevet, men heldigvis blev hun syg, ellers havde hun stået det aftalte sted, helt alene!!

Derefter skrev vi frem og tilbage, og der gik lidt død i den, fordi det blev meget korte beskeder. Men så var der en anden, jeg mødtes med, og vi fik snakke sammen, men der var ikke noget der, var vi begge enig i. Det var min oplevelse med netdating, nu er profilen lukket ned og væk.

Mine erfaringer med netdating, var lidt som jeg havde forventet, som ordblind er det svært at “sælge” sig selv på skrift, med mail frem og tilbage. Derfor er jeg også stoppet fordi jeg ved, at jeg er mere til at mødes,  og med netdating ligger der meget arbejde, at nå der til. Så jeg tror mine kræfter er bedre brugt, andre steder.

Har du selv prøvet at netdate, så del gerne din historie her under, så alle kan blive lidt klogere på dette område.

1 svar
  1. Benjamin
    Benjamin siger:

    ja det har du ret i det er svært at skrive en profil når du er ordblind.
    Mange problemer kan opstå og det gør det jo.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *