Undervisning hjælper ordblinde

Man siger at man ikke kan lære en gamle hund nye tricks. Dette er heldigvis ikke sandt. Man kan lærer så længe man lever. Derfor er det heller ikke for sent, at blive testet for ordblindhed, så man kan få ordblindeundervisning på fx VUC.

Det kan være svært, at tag det første skridt. Måske ved du ikke hvor du skal gå hen. Tror at folk vil se ned på dig eller noget helt tredje. Ligegyldig hvad grunden er kan jeg kun anbefale at du, at du får taget, en test og søgt om ordblindeundervisning.

Jeg har selv gået til voksenundervisning på VUC Lyngby. Det var et lille hold med andre voksne, som alle var ordblinde. Derfor var der ingen der pegede fingre af jeg. Jeg oplevede også kun positivt feedback fra min omgangskreds, at jeg gjorde noget ved min ordblindhed.

Læs om andre ordblindes oplevelser fra livet og VUC 

VUC undvisning til ordblinde

Ordblindeundervisning på VUC foregår på små hold