Kragelund Efterskole - "Når jeg bliver til os"

”Når jeg bliver til os” på Kragelund Efterskole

Vidste du, at mere end 1600 unge ordblinde mellem 14 og 18 hvert år tager et år på en af landets 20 ordblindeefterskole? 96 af disse unge går på Kragelund Efterskole.

På Kragelund Efterskole vægter vi højt at give eleverne en helt almindelig efterskole-hverdag med stor fokus på faglighed, trivsel og fællesskab gennem masser af god undervisning og masser af spændende aktiviteter.

På Kragelund Efterskole har vi gennem de sidste 27 år arbejdet med de ordblinde unges udfordringer, så vi ved, hvad det vil sige at være ordblind – på det faglige område og alt det der også følger med.

Vi ved, at for at kunne lære, er det allervigtigste at mærke trivsel og møde andre, der forstår og accepterer det man er som person. På Kraglund Efterskole er du sammen med andre ordblinde unge, der alle er i samme båd og oplever de samme udfordringer i dagligdagen. Du vil også møde lærere og andre voksne, der forstår at stille de rette udfordringer og forventninger til dig.

På Kragelund Efterskole arbejder vi intensivt med brugen af IT-hjælpemidler i alle faglige sammenhæng. Du møder de nyeste muligheder og lærer at bruge disse – uanset hvilken platform du arbejder på.

Kragelund-Efterskole - Når jeg bliver til os - fodbold

Du bliver undervist og kan tage afgangsprøver i de samme fag som i folkeskolen. Ud over dette har du mulighed for at vælge en lang række spændende valgfag. Så uanset om du er til sport, værksteder eller det kreative er der masser af muligheder.

Det allervigtigste for os er dog det store efterskole-fællesskab. Når ”jeg bliver til os” er næsten alt muligt. Vi danner og bruger fællesskabet hver eneste dag gennem masser af spændende og udfordrende aktiviteter. Vi tager sammen på ture, står på ski i Norge, laver musical, dyrker fællesgymnastik, tager til sportsstævner med andre efterskoler og meget mere. Gennem fællesskabet kommer den personlige udvikling og styrken til at klare de faglige udfordringer.

På Kragelund Efterskole er det vigtigt at du har lyst til at sige ”JA”. Ja til at ville arbejde med dig selv og dine udfordringer – ja til at ville være sammen med andre – ja til at være aktiv!

Har du lyst til at vide mere om efterskolelivet og os på Kragelund Efterskole, kan du ved at se denne film  – ”Solstrålehistorien” se, hvad en af vores tidligere elever –  Mikkel – fortæller om hans ophold her på Kragelund Efterskole. Du kan også besøge vores hjemmeside på kragelund-efterskole.dk, blive ven med os på Facebook og så må du naturligvis meget gerne besøge os. Vi er klar til at møde dig!

Beslutter du dig for at være elev på Kragelund Efterskole – eller en af de andre ordblindeefterskoler -, er det dog vigtigt, at du er ude i god tid, da mange af skolerne har stor elevsøgning.

– Sponsorerede indlæg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.