Etlivsomordblind 3 års fødselsdag

Det har lige været jul, med god mad og gaver. I dag står dagen på det samme. Fordi i dag bliver Etlivsomordblind.dk 3 år. Det er lidt som at have et barn. Du tager ikke lige en weekend væk uden at der er lige skal tages hånd om noget. Nogle dage er ligesom alle andre. Så er der også de store dage, som du husker tilbage på flere år efter.  

Næste 1 millioner!

Har der været brug for en hjemmeside som Etlivsomordblind.dk? Ja, ville det korte svar være. Det lidt længere, ville fortælle at der er blevet brugt næsten 1.000.000 minutter (942.207) samlet på at læse alle de forskellige artikler på Etlivsomordblind.dk.

Noget af denne tid er blevet brugt på at læse alle de gode historier, som ordblinde, forældre og lærer har skrevet om deres oplevelser med ordblindhed. Uden disse ville Etlivsomordblind.dk ikke være blevet så stor. Derfor skal der lyde en stor tak til alle jer! Har du også lyst til at dele din historie, så skriv til os på info@etlivsomordblind.dk.

Fremtiden for Etlivsomordblind.dk

Vi har tidligere modtaget fondsmidler fra Oak Foundation Denmark. Det holdt liv i hjemmesiden og det er vi rigtig taknemmelige overfor! De penge er nu løbet ud. Det betyder at vi skal finde penge til at drive siden videre. Derfor er der nu kommet reklamer på siden. De gør at vi kan betale for hjemmesiden og alle de omkostninger der medfølger.

Vi håber den løsning kan sikre at Etlivsomordblind.dk kan foresætte som vi altid har gjort. Hvis ikke, så må vi så finde ud af hvad der så sker med siden i fremtiden. Men vi tager ikke “glæderne” på forskud.

Vi glæder os til at skrive om Etlivsomordblind.dks 4 års fødselsdag om 365 dage

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *