Mentor til ordblinde

Det er hårdt at gå i skole hver dag som ordblind. Jeg fik selv konstateret ordblind i en tidlige aldre, hvor jeg samtidig fik at vide, at jeg ikke skulle vælge en boglig uddannelse.

Alligevel blev jeg i 2013 kandidat fra Copenhagen Business School; takket være de mange hjælpemidler og strategier, der nu findes til at hjælpe ordblinde med at læse og skrive. Udfordringerne og redskaberne jeg nu også blogger om.

Ud fra mine egne erfaringer, ‘Michael og Bogstavbjerget‘ samt ‘Et liv som ordblind i folkeskolen‘ og mine møder med andre ordblinde tilbyder jeg personlig rådgivning til familier med ordblinde børn og voksne. Jeg kan hjælpe med at gøre det lettere at takle sin skolegang, hvordan man tør vælge drømmeuddannelsen og ikke mindst introduktion til de hjælpemidler, der kan hjælpe lige netop jeres barn.

Hvad kan I få hjælp til:

  • Introduktion til et stort udvalg af hjælpemidler på computer og smartphone
  • Lære at bruge din ordblindhed på en positiv måde
  • Få råd til, hvilken strategi du kan bruge for at løse dine ordblindeudfordringer
  • Få en støtteperson, der selv er ordblind og har stået med mange af de samme udfordringer og oplevelser.

Hvor vil det foregå:  Det vil foregå hos den ordblinde selv, hvis andet ikke er aftalt.

Prisen: 600 kr. pr time inkl. moms (inden for Hovedstadsområdet)

Det med småt: Bestilling er bindende. Hvis der aflyses pga. sygdom eller andet, vil vi finde en anden dag. Aflysning skal ske senest dagen før inden kl. 23. Aflyses senere end dette, betales der fuld pris.

Mere information: Du er altid velkommen til at skrive til mig her eller jesper@etlivsomordblind.dk eller tage et kig forbi bloggen for at få en idé om, hvad jeg kender noget til, og hvem jeg er.