Hvad sker der I Ordblindeugen 2018

Så er det snart tid til årets Ordblindeuge, som foregår i uge 40 (1. okt – 7. okt.). Her kan du hører foredrag, møde andre ordblinde og meget andet.

Jeg har holdt foredrag for over 3.600 unge, forældre og lærer om livet som ordblinde, hvor jeg fortælle om de positive og negative oplevelser (med mest positive) gennem uddannelse systemet.

I dag har jeg en lang uddannelse, selvom jeg havde 71 fejl i diktat i 9. klasse. Derudover har jeg skrevet bogen ‘Michael og Bogstavbjerget‘ og arbejder på flere nye om det at være ordblind.

Vil du læse mere om muligheden for foredrag, så kan du kontakte mig her.

Vi havde besøg af Jesper. Det var en rigtig god og stærk oplevelse at høre om Jespers oplevelser som ordblind, og stort set alle vores elever kunne genkende sig selv i Jespers historie. Jesper havde gode indlæg i den efterfølgende debat, hvor både elever og forældre deltog aktivt.

Lene Koch BorchmannPædagogisk leder - Solbjergskolen

Jesper sluttede vores temaaften om ordblindhed af med en levende, humoristisk og positiv fortælling om det at være ordblind i skole og uddannelsessystem.

De 120 deltagere gik hjem med en livsbekræftende forståelse af, at positiv tilgang, tålmodighed, ihærdighed og ikke mindst tro på sig selv er vejen frem.

Jesper er et lysende eksempel på, at ordblindhed ikke er en hindring for succes.

Jane Nielsenlæsekonsulent Frederikssund Kommune

Tak for dit besøg. Det var en god oplevelse, hvor eleverne i 55 min. var opmærksomme og lyttede med interesse. Det blev tydeligt, hvor meget tålmodighed, du har haft i dine læringsprocesser, på trods af, at det også har været en sej og til tider hård omgang. Dine metoder var ganske interessante, og vi var glade for at høre at IT-værktøjet har hjulpet dig yderligere, da du kom igang med det.

Helle-Sofie Fussinger‎LSK-lærer - Hotherskolen