Hvad sker der i Ordblindeugen i uge 40 – 2020

Så er det snart tid til årets Ordblindeuge, som foregår i uge 40 (28. sep – 4. okt.). Her kan du hører foredrag, møde andre ordblinde og meget andet.

Jeg har selv holdt foredrag for over 4.500 unge, forældre og lærer om livet som ordblinde, hvor jeg fortælle om de positive og negative oplevelser (med mest positive) gennem uddannelse systemet.

I dag har jeg en lang uddannelse, selvom jeg havde 71 fejl i diktat i 9. klasse. Derudover har jeg skrevet bogen ‘Michael og Bogstavbjerget‘ samt ‘Et liv som ordblind i folkeskolen‘ og arbejder på flere nye om det at være ordblind.

Vil du læse mere om muligheden for et af mine to foredrag – ‘Fra 71 fejl i diktat til uddannelse … og nu forfatter‘ eller ‘Hvem tager hjælpemidlerne op af tasken? – og skaber gode vaner‘, så kan du kontakte mig her.

Diktat af en ordblind

Ordblindeugen uge 40 foredrag af Jesper Sehested
Hvad vil det sige at være ordblind - Fordrag i Ordblindeugen40

Med humor og lune leverede Jesper et super professionelt og veltilrettelagt foredrag.

Tilhørerne var meget begejstrede og gik derfra med større viden omkring ordblindhed og ikke mindst en følelse af, at alt kan lade sig gøre – også selv om man er ordblind.

Foredrag i Ordblindeugen i uge40 om livet som ordblind

Tak til Jesper for et sjovt og tankevækkende indblik i, hvor udfordrende en hverdag som ordblind kan være.

Med sine gode pointer fik han samtidig slået fast, at ordblindhed ikke behøver at være en hindring for, at man kan udleve sine drømme.

Jespers engagement og åbne facon gjorde det til en rigtig god oplevelse for både børn og voksne.

Et super godt indslag på Holstebro Ordblindefestival.

Ordbilndhed skal det stoppe dig? Nej! - Foredrag af Jesper Sehested i ordblindeugen

Det var et fantastisk godt foredrag og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra både børn og voksne.

Jeg har en dreng i 5. klasse, som er meget ordblind. Han sagde, at efter han har hørt dit foredrag, så ved han at han både kan og vil få en uddannelse – ja, måske endda flere uddannelser.

Et liv som ordblind i folkeskolen - Ordblindeugen i uge 40 i Danmark

Jesper var en utrolig levende og motiverende foredragsholder, som fortalte om ups and downs igennem livet, erfaringer og effekter, som gør det lettere at være ordblind.

Jesper havde 100% fokus på mennesket bag ordblindevanskelighederne, følelser og tanker bag, når det med bogstaverne driller. Jeg vil på det kraftigste opfordre til et foredrag med Jesper Sehested.