Er dit barn ordblind?  

Oplever du dit barn kommer hjem fra skole og er opgivende fordi ordene driller?

Måske tænker han eller hun: “Jeg er den i klassen der får flest fejl i diktat og jeg bliver ikke til noget” eller kommer hjem i dårligt humør, fordi han eller hun ikke kan følge med i fagene, når der skal læses for at kunne forstå opgaverne.

Så er du kommet ind i den rette butik.

Her i Ordblindebutikken finder du bl.a. bøger, som kan hjælpe dig med at forstå dit ordblinde barns tanker. Alle varer i butikken er skabt for at hjælpe ordblinde med at bestige “Bogstavbjerget” og give indsigt i, hvordan det er at være ordblind.

Lavet af ordblinde til ordblinde

Bag bøgerne ‘Et liv som ordblind i folkeskolen’, ‘Michael og Bogstavbjerget samt projektet ‘Jeg er god til at..’ står Jesper Sehested, som selv er ordblind og foredragsholder.

I 9. klasse havde Jesper 71 fejl i diktat, men i 10. klasse besteg han Bogstavbjerget og fandt troet og motivationen til at gå efter drømmene. I dag har han en lang videregående uddannelse inden for økonomi, men synes arbejdet med med unge ordblinde er langt mere give og lærerigt.

“Jeg er så heldig at jeg kan hjælpe andre ordblinde til at besteg bogstavbjerget gennem bøger og foredrag, samtidig med at jeg selv får mulighed for at prøve kræfter med så mange ting jeg engang troet var en lukke dør, fordi jeg var ordblind.”

Foredrag på Ordblindeefterskole