Dyne larsen

Det er fredag og januar, så er der jo altid et godt tilbud. Jeg har fundet sådan et til dig i dag!  Jeg fandt dette tilbud, igår på Google, og jeg kunne ikke stå for det.

Jeg håber meget mine forældre ikke har betalt fuld pris, for 29 år siden! Så må man da føle sig lidt snydt i dag, når man kan spare op til 90 % på ordblindhed. Hvis du ikke allerede har lagt din billet ind så husk, at få denne store rabat på op til 90 % på enkelte tilbud (fx problemer med nutids -r, p og b m.f.)  på ordblindhed!

Adwords, Spar på til 80 % på ordblindhed

Jeg håber mine forældre har fået de samme rabatter, dengang jeg bliv født!

Man har kun det sjov man selv laver!

God weekend

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *