Stem til Folketingsvalg, selvom du har læsevanskeligheder

Folketingsvalget står for døren, den 18. juni skal vi op og stemme. Det kan være svært for en gruppe mennesker med store læsevanskeligheder. Heldigvis findes der flere forskellige løsninger på disse udfordringer. Herunder kan du finder 3 løsninger der gør at dine udfordringer ikke stopper dig for, at få din stemme hørt.

Alle kan sætte deres kryds

Har du læsevanskeligheder eller ordblind, findes der løsninger til folketingsvalget, hvis det er svært at læse stemmesedlen.

Vil du vide mere om hvad det vil sige at være ordblind, så kig forbi bloggen eller under menuen “Ordblind” oppe i toppen.

Tak til Lone Christiansen fra cmuligheder.dk for hjælpen.

[social_warfare buttons=”Facebook,Pinterest,LinkedIn,Email,Total”]

Jesper Sehested - Ordblind og mentor

Hvem står bag Etlivsomordblind.dk

Jeg er 34 år og ordblind. I 9. klasse havde jeg 71 fejl ud af 92 i diktat, men i dag har jeg en uddannelse. Jeg har arbejdet i over 6 år, med at støtte forældre og deres ordblinde barn, når bogstaverne driller.

Her har jeg holdt foredrag for over 9.500 elever, lærere og forældre om livet som ordblind. Derudover har jeg blandt andet skrevet bøgerne ‘Michael og Bogstavbjerget‘ og ‘Et liv som ordblind i folkeskolen‘ samt lavet onlinekurset ‘Støt dit ordblinde barn med at bruge hjælpemidler‘ og er mentor for unge ordblinde.

Læs mere om Jesper Sehested