Nordic Startup Conference 2014

I går var jeg til Nordic Startup Conference 2014 som er en Konference for iværksætter, det er i dette miljø, at man helt kan glemme at man er ordblind. Det er her man ikke bliver mål på hvilken stilling man har eller hvilken ting man sidder og arbejder med, men i stedet hvad man har lavet!

Morten Strunge fortæller om Mofibo

Morten Strunge fortæller om Mofibo

Det er lige meget om man er ordblind, talblind, rødhåret, høj, lav, briller eller i det hele taget bare ikke ligner alle de andre, fordi her handler det mere om hvad du har lavet, din kreativitet, dit netværk og personlighed m.m. end hvilken jobbetegnelse du har!

Når jeg er på arbejde eller søger job (er nu selvstændig med bloggen, foredrag og rådgivning), har jeg altid i baghovedet, at jeg er ordblind, fordi jeg ikke vil sættes til ting jeg, ved jeg ikke kan gøre 100%. Desværre er mit billede af den “normale” verden, at rigtig meget bygges op omkring ting på skrift, skriv lige denne rapport eller skriv lige en mail omkring det, selvom kun få alligevel læser det.

Når man i stedet træder ind i iværksættermiljøet, er det ikke så vigtigt hvad vi har snakket om, nogle gange selvfølgelige. Der behøver ikke at ligge en mail eller en rapport, til grund for udarbejdelsen af et projekt, fordi det er ikke vejen der er vigtigt men projektet, blevet som vi havde forestillet os og kan det bruges. Hvis dette ikke er tilfældet, så laver vi det lidt om, i stedet for at gå tilbage og læse for at finde ud af hvem, der har lavet en fejl! Selvfølgelig skal man lærer af sine fejl, men heller ikke mere, sket er sket og man må komme videre.

Hvilket jeg også må, skal arbejde på en funktionsbeskrivelse til min app, selv om det er lørdag kl. 10:25. Lyset bliver mere og mere klart for mig, hver gang jeg er til et iværksætter event. Dette er den verden jeg passer ind i, jeg kan selv vælge mine kampe, og jeg kan finde dem der er bedst til deres ting, min er ihvertfald ikke at skulle skrive lange rapporter i fremtiden, men at fået lavet produkterne i stedet!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *