Et liv som ordblind fokus områder

Som du måske har oplevet, er Et liv som ordblind blevet redesignet. Dette har også givet muligheder for at samle en masse viden på forskellige områder, omkring ordblindhed. Jeg har brugt den sidste uge, på det nye indhold. Så nu er Et liv som ordblind parat til det næste skridt, som sker i januar. Jeg er igang med, at få de sidste brikker til at falde på plads. Jeg er sikker på det bliver rigtigt godt!

Et liv som ordblind menu

Et liv som ordblind, har fået nyt design. Det er også blevet til nye artikler om ordblindhed

Designet er lavet om, men det er stadigvæk let at finde rundt. Der er flere knapper der sender dig over på bloggen, fx nederst på alle sider. På forsiden, kan du også i bunden, finde de 4 sidste indlæg fra bloggen, som du kan klikke på.

Artikler om ordblindhed

Jeg har valgt at lave nogle samlet artikler om hovedområderne, inden for ordblindhed. Hvordan er det at være ordblind i folkeskolen? Her kan man finde en samling af det indhold jeg har skrevet om folkeskolen. Der er også kommet en artikel om alle de ordblinde hjælpemidler fx oplæsning, tale til tekst og ordforslag.

Når du ikke er i folkeskolen mere, kan man stadigvæk have brug for ordblindeundervisning. Derfor har jeg også skrevet om dette. Ved du ikke om du er ordblind, kan du også finde informationer omkring hvor du kan blive testet for ordblindhed. Ved du at du er ordblind, og gerne vil tag en uddannelse, kan du også læse om dette.

Til sidst kan du også læse om det at være ordblind på arbejdsmarkedet. Hvordan skal jeg fortælle på jobbet at jeg er ordblind eller til jobsamtalen. Det er også altid spændende at læse om hvordan andre ordblinde er kommet over deres udfordringer, så det slutter vi med. Jeg håber du synes det er spændende læsning!

Alle disse artikler vil løbende bliver opdater med det nye indhold fra bloggen. Det er ikke alt fra bloggen, man kan finde i artiklerne. Jeg arbejde også på at skrive flere artikler, om forskellige ordblind emner. Har du forslag til emner der kunne være spændende, er du meget velkommen til at skrive det i en kommentar herunder eller på anden måde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *